
Nyponfrallor på Warbros vis
Detta är ett recept på kalljästa frallor, det blir ca 14 st. 1 dl nyponskal, grovskuret 1 dl havregryn 0,25 dl honung 0,25 dl rapsolja
Detta är ett recept på kalljästa frallor, det blir ca 14 st. 1 dl nyponskal, grovskuret 1 dl havregryn 0,25 dl honung 0,25 dl rapsolja
Detta är ett recept med 100% virvelmalet Dala Lantvete, alltså 100% fullkorn. Receptet ger 2 bröd – fulla med massor med nyttiga fibrer, mineraler och
Nattjäst bröd är en fantastisk metod för alla morgontrötta. Som bonus får man ett smakrikt bröd, bakat med minimalt med jäst. Vårt Enkorn Guldmjöl ger
Detta är ett väl beprövat recept av flera av oss och vi äter det ofta på våra gemensamma frukostar här i kvarnen. Detta recept blir
12 g färsk jäst 8 dl kallt vatten 2 tsk salt 0.5 kg ljust mjöl av dinkel 0,5 kg fullkornsmjöl av emmer eller fullkornsmjöl av
Det här behöver du: 5 dl kallt vatten 12 g jäst 1 msk olja 1 ägg (kan uteslutas) 2 tsk salt ca 15 dl ljust
16 stycken 6 dl mjölk, fingervarm 12 g jäst 50 g rumsvarmt smör 800 g lantvetemjöl 2 tsk salt Värm mjölken till fingervarm, och smula
12 frallor Blanda på kvällen innan läggdags: 3 dl kallt vatten 1 tsk salt 6 gr jäst 500 g virvelmjöl av dinkel Häll i mjöl
Är du privatperson och vill köpa mjöl från Warbro Kvarn? Beställ här i vår webbshop »
Vi är det sörmländska företaget som odlar och förädlar ekologiskt spannmål. I 20 år har vi lett utvecklingen av kulturspannmål i Sverige och vi erbjuder ett brett sortiment av bl a Dinkel, Enkorn och Emmer. Våra odlingar sker med omsorg om natur och om vår hälsa. Vi förädlar med största fokus på hög kvalitet, stor smak och produkter helt utan tillsatser.