Medarbetare

Thomas Björklund är grundare, delägare och VD. Han är huvudansvarig för vår verksamhet, vår produktion och den som har kontakt med alla våra odlare. Thomas jobbar mycket med forskning och utveckling och är involverad i flera spännande Food Tech-projekt.

thomas@warbrokvarn.se

Maud Brinckmann är en av våra grundare och även delägare i Warbro Kvarn. Maud är säljare och den som hjälper alla kunder med beställningar och kunskap kring våra produkter. Hon är också den som står på mässor och åker ut på kundbesök. Maud bakar gärna och ofta. Hon brinner för att ta vara på sådant som finns i naturen. Mauds favoritprodukt är Virvelmjöl.

maud@warbrokvarn.se

Ida Lindberg Klausen är vice VD med fokus på försäljning och marknad. Ida är den man ska vända sig till om man är intresserad av vår malt.  Hon ansvarar även för vår kommunikation i t ex sociala medier, via press och via vår hemsida. Idas favoritprodukt är fullkornsmjöl av råg, det använder hennes danska man till att baka danskt rågbröd.

ida@warbrokvarn.se

Åsa Telme Edholm är vår ekonomiadministratör och säljare med inriktning på offentlig sektor. Hon ansvarar även för de flesta inköpen här på Warbro Kvarn. Hon har i många år, på tidigare arbetsplatser både lagat mat och bakat bröd på professionell nivå.  Åsa är vår spindel i nätet som håller ordning på oss alla. Hennes favoritspannmål är enkorn.

asa@warbrokvarn.se

Rasmus Viss jobbar i vår produktion samt är vår lagerarbetare med ansvar för att våra leveranser packas och skickas iväg till alla våra kunder. Ännu har vi inte hunnit övertala Rasmus att börja baka, men vi är övertygade om att han kommer att göra ett försök, då han precis som vi andra här på Warbro är noga med att äta hälsosamt.

kvarnen@warbrokvarn.se

Anki Wintzell är säljare och den ibland oss som är ute mest och träffar alla kunder. Är du intresserad av att börja använda våra mjöler på ditt café, bageri eller restaurang, ja då är det Anki du ska ta hjälp av. Anki är en hejjare på att baka och gör alltid frallor till vår måndagsfrukost, favoritmjölet är Råg Virvelmjöl och Dinkel ljust. Anki är utbildad florist och älskar blommor och trädgård. 

anki@warbrokvarn.se

Ägare och styrelse

Warbro Kvarn startade för över 20 år sedan som ett familjeföretag. Vi ägs idag av grundarfamiljen, Sörmlandsfonden och ett antal sörmländska företagare.

I vår styrelse är Kjell Hasslert ordförande. Kjell som även är aktieägare i Warbro Kvarn kommer från Mariefred där han är egenföretagare samt har olika styrelseuppdrag i andra företag.

Övriga medlemmar i vår styrelse: Thomas Björklund, Sköldinge, verkställande direktör, aktieägare. Rolf Lydahl, Flen, egenföretagare, aktieägare. Sophie Wedén, Stockholm, civilingenjör, aktieägare. Hanna Björklund, Stockholm, kommunikatör, aktieägare.