OM OSS


[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Warbro Kvarn

Warbro Kvarn AB är ett genuint företag, grundat av familjen Björklund. Vi odlar och producerar enbart ekologisk spannmål, och vi har ett flertal olika kulturspannmålssorter i sortimentet. På Warbro Kvarn arbetar vi med hela kedjan – från odling och förädling till paketering och försäljning. Verksamheten är förlagd till Linds gård utanför Katrineholm i hjärtat av Sörmland. Våra odlare hittar man på ett tjugotal gårdar i Mälardalsregionen.

Vår affärsidé är varsam förädling samt försäljning av KRAV-märkta spannmålsprodukter med god smak, högt näringsinnehåll och med känt ursprung. Förmedling av utbildning till våra kunder om nyttig och klimatsmart mat.

Vår vision är att Warbro Kvarn skall leda utvecklingen av spannmålsprodukter på ekologiska ursprungsorter. Warbro Kvarn skall även bidra till ökad kunskap när det gäller sambandet mellan jordbruk, mat, malt och hälsa samt till ökad medvetenhet om kvalitet.[/vc_column_text][vc_single_image image=”5940″ img_size=”360×539″ css=”.vc_custom_1499877776866{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 10px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1499877558779{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”]Warbro kvarns stenkvarn[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5929″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1499877673773{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 10px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1499877683763{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”]Thomas Björklund i kvarnen på Warbro kvarn[/vc_column_text][vc_column_text]

Varsamhet är vår ledstjärna

Vårt arbete utgår alltid från våra hörnstenar där varsamhet är ett nyckelord:

  • Allt är ekologiskt odlat det vill säga utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel och alla våra produkter är KRAV-certifierade.
  • Alla våra produkter – flingor, mjöl, malt mm är framtagna med skonsamma metoder och levereras färska.
  • Våra kulturspannmål är till 100 procent av ursprungssorter.

Linds gård

Warbro kvarns produktionslokaler ligger på Linds gård i Sköldinge sedan 2012. Det är ett ekologiskt familjejordbruk, som funnits i familjen Björklunds ägo sen 1960-talet. Kvarnen på gården drivs med miljövänlig el från vattenkraft, något som känns som en självklarhet för oss. Drömmen är dock ett eget vindkraftverk.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Välkommen till Warbro Kvarn

Vi har tekniska problem med vår hemsida.

Är du bageri, café, grossist eller liknande. Kontakta oss på 0730-34 39 88 eller order@warbrokvarn.se

Är du privatperson, välkommen till vår webbshop KLICKA HÄR