Vi arbetar med Warbro kvarns produkter

Vi är stolta över att få leverera mjöl och malt till några av landets främsta bagare och bryggare. Ta dig en titt här nedanför så ser du varför just dessa väljer att baka med kulturspannmål.

Kända röster om oss:

”Mitt bageri ligger i Sörmland så självklart använder jag mjöl från Warbro Kvarn! Warbro Kvarns mjöler ger ett smakrikt bröd, speciellt alla fullkornsmjöler. Tillsammans med surdeg får jag ett så nyttigt och gott bröd som det bara går”

Johan Sörberg, Bagare, ägare till Svart/Verkstan samt programledare Hela Sverige Bakar

 

”Vi jobbar så mycket det bara går med lokala leverantörer och malt från Warbro Kvarn har varit en självklarhet för oss i många år, numera framför allt i vår öl Spårbart.”

Johan Ek, Stallarholmens Brygghus

”Vi har testat malt från England, Tyskland och Belgien men inget ger den lena och fylliga karaktär som ekologisk Baldermalt från Warbro Kvarn. Vi använder den till våra ljusa öl”.

Henok Fentie, grundare Omnipollo

”Det finns inget bröd som smakar, doftar och känns bättre än ett bröd bakat på långsamt stenmalet ekologiskt mjöl från Warbro Kvarn. Som bagare försöker man egentligen bara behålla den kvaliteten, det är lite som att rama in en tavla.”

Camille de Neef, bagare på Ändebols gård