Vi rekryterar!

 

Vi växer och söker en ny kollega till vårat härliga gäng – Kvarnarbetare kvällsskift. Läs nedan om rollen som kvarnarbetare till vårat kvällsskift. Dela gärna och tipsa personer du tror kan passa.

Warbro Kvarn AB söker en Kvarnarbetare – kvällsskift

Warbro kvarn AB startade 2002 som ett familjeföretag och här odlar och förädlar vi ekologiskt spannmål. Matkärlek med ursprung är vårt motto. Vi är en småskalig, hantverksmässig kvarn som växer i rask takt och här tillverkas mjöler, flingor och malt. Vi hanterar råvaran med varsamhet i hela kedjan från jord till bord och produkterna håller hög kvalitet. Vi har kunder över hela landet och säljer till butiker, bagerier, bryggerier, grossister och direkt till konsumenter via vår gårdsbutik och webbshop.

 I kvarnen på Linds gård i Sköldinge arbetar just nu 8 personer i olika åldrar fördelat på kontoret och i produktionen. Eftersom vår försäljning ökar så söker vi nu en kvarnarbetare till vårat kvällsskift som är mellan ca kl 14 – 22 måndag – torsdag.

 Rollen som kvarnarbetare

Som kvarnarbetare på Warbro Kvarn innehar du en mycket viktig roll i ledet att få ut våra produkter till våra kunder. På Warbro Kvarn är vi ett litet team och du jobbar delvis ihop med andra kvarnarbetare, siloarbetare, mältare och kontorspersonal. Efter kl 17 arbetar du helt självständigt och behöver vara flexibel för vilka arbetsuppgifter som är aktuella för dagen samt ha ett problemlösande sinne.

I arbetsuppgifterna ingår:
– se till att våra kvarnar går för full kapacitet under eftermiddagen och kvällen
– ta ut mjöl från kvarnarna och packa detta i säckar och påsar. Hjälpmedel för att förflytta säckar finns men lyft förekommer och du ska vara beredd på ett till viss del fysiskt krävande arbete
– Sköta kvarnarnas drift under ditt pass tex påfyllning av råvara, malning och tömning av mjölfickor
– förbereda beställningar
– Underhåll och städning av kvarnhuset

Om dig

Som person behöver du vara ansvarstagande och strukturerad eftersom du ska kunna planera utifrån våra beställningar och kommande behov av olika sorters mjöl. Du behöver ha lätt för att förstå teknik så att du kan starta och driva våra kvarnar och maskiner helt självständigt. Det är meriterande om du har jobbat i ett producerande företag, gärna inom livsmedel, och har förståelse för en produktionskedja, men det är inget krav.

ANSÖK SENAST: 15 maj 2021 genom att skicka ditt CV och en personlig presentation till info@warbrokvarn.se använd rubrik ”Kvarnarbetare Kvällsskift”
ANSTÄLLNINGSFORM: tills vidare, heltid, kvällsskift ca kl 14-22 måndag-torsdag. Provanställning 6 månader.
LÖN: Fast månadslön enligt kollektivavtal
ANTAL TJÄNSTER: 1
VID FRÅGOR: Ida Lindberg 073-993 6677, Maud Brinckmann 073-034 39 36

Vi träffar kandidater löpande så vänta inte med att höra av dig.