Vi är stolta över att många medier velat skriva om oss och vår verksamhet genom åren. Här kan du ta del av ett urval av artiklar som skrivits om Warbro Kvarn.
Skrivet om Warbro Kvarn
Artikel i Eskilstunakuriren 2018
Lindh Craft Beer recension 2018
Artikel i Dagens Industri 2016
Artikel Svenskt Näringsliv 2016
Artikel i Expressen om 13 smultronställen i Sörmland 2015
Artikel i Svea Jord & Skog 2015
Gårdspodden besöker Warbro kvarn 2014
Menigos Nyskaparstipendium 2012
Artikel i Maten i Sörmland 2012
Andra pris i Matverk 2013
Maria Printz, Printz bageri, – 2:a pristagare i Matverk 2013 med Bryggarebröd från Södermanland. Bryggarbrödet är en modern dravlimpa med råvaror från Warbro Kvarn och som bakas på drav och sötvört tappat direkt från bryggningen i microbryggeriet Eskilstuna Ölkultur.
Motivering till silvret:
Bra regionala råvaror och ett skickligt hantverk kan skapa stor upplevelse. Välgjort, saftigt innehåll, balanserad sälta, bra syra och sötma bakom en härlig yta. En sällsynt smakrik ny produkt som har en rolig historia. En kultur som säkert kommer att fungera alldeles utmärkt lokalt men har definitivt potential att jäsa och växa sig större än så.
Receptet skapat av Maria Printz, Anders Olsson och Kerstin Björklund på Warbro kvarn.
Vi vann förstapriset!
Warbro kvarn nominerades till Menigos Nyskaparstipendium 2012 och vann första pris.
Jakten på Sveriges mest nyskapande bonde tillsammans med Hanna Halpern, medlem i expertjuryn och VD för Restaurangakademien.