Gårdsbutikens öppettider
Vår gårdsbutik håller öppet på fredagar kl. 8:00-16:00. Ni får gärna förbeställa på info@warbrokvarn.se innan ni kommer för att vi skall hinna plocka ihop er
Vår gårdsbutik håller öppet på fredagar kl. 8:00-16:00. Ni får gärna förbeställa på info@warbrokvarn.se innan ni kommer för att vi skall hinna plocka ihop er
Vi kommer hålla gårdsbutiken öppen på fredagar inför andra, tredje, och fjärde advent. Därefter kommer vi stänga butiken för året, men vi öppnar igen under
Välkommen till oss under Aptitrundan den 12:e och 13:e september. Vi håller oss utomhus för att undvika trängsel i butiken. Vi erbjuder provsmakning och tips
Kära besökare och kunder! Vi på Warbro kvarn följer löpande händelse- utvecklingen i Sverige angående den pågående coronakrisen och de riktlinjer som myndigheterna
Vi har märkt en markant ökning i antalet kunder till vår gårdsbutik nu i Mars – April. Det är väldigt trevligt! Fredagar 8-16 är våra
Under påskveckan har vi extra öppet i vår gårdsbutik på skärtorsdag kl 8-16. Långfredag stängt! Förbeställ gärna via mail till info@warbrokvarn.se eller 0730-343940 så lämnar
Letar ni efter en bra julklapp eller behöver mjöl till julbaket? Välkommen till oss uunder vecka 51 måndag-fredag 08-16. [divide]
Kära kunder och kontakter, Ibland är olyckan framme. I torsdags brann det i en av våra maskiner, sikten som siktar våra ljusa mjöl. Det är
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy med hänsyn till GDPR. Se länk nedan för dokumentet. WarbroKvarnAB_Integritetspolicy2018
Vi är glada och stolta över att ha fått Centerpartiet i Sörmlands landsbygdspris 2018.
Är du privatperson och vill köpa mjöl från Warbro Kvarn? Beställ här i vår webbshop »
Vi är det sörmländska företaget som odlar och förädlar ekologiskt spannmål. I 20 år har vi lett utvecklingen av kulturspannmål i Sverige och vi erbjuder ett brett sortiment av bl a Dinkel, Enkorn och Emmer. Våra odlingar sker med omsorg om natur och om vår hälsa. Vi förädlar med största fokus på hög kvalitet, stor smak och produkter helt utan tillsatser.