Kerstins bäriga hallongrottor


16 st små

5 dl virvelmjöl eller ljust mjöl av dinkel
3 tsk vaniljsocker med äkta vanilj
1 dl råsocker
1 tsk bakpulver
200 g rumsvarmt smör

Blanda de torra ingredienserna och hacka sedan snabbt ner det rumsvarma smöret. Forma degen till två långa rullar och skär upp 8 bitar per rulle. Lägg bitarna i kakformar och tryck till en grop i mitten (till exempel med mortelstöten eller tummen). Klicka i en rejäl klick hallon- eller blåbärssylt (hjortron är också jättegott men blir inte så snyggt). Grädda i 175 grader i 20 min.

Välkommen till Warbro Kvarn

Vi har tekniska problem med vår hemsida.

Är du bageri, café, grossist eller liknande. Kontakta oss på 0730-34 39 88 eller order@warbrokvarn.se

Är du privatperson, välkommen till vår webbshop KLICKA HÄR