Mycket har förändrats sedan 2002 när vi startade, uttryck som surdeg, ekologiskt och dinkel hade inte den betydelse och kännedom som dom har idag. Men det var då vi startade Warbro kvarn! Tillsammans med svenskarnas intresse för mat som är hållbar för både miljö och människa har vi växt och blivit till det företag vi är så stolta över idag, och det hade inte varit möjligt utan alla er kära kunder, följare och kollegor. Tack!!
Med anledning av vårt jubileumsår 2022 så släppte vi vår egna podd, Mjöl & Brödpodden. Podden går in på bland annat varför vitt, raffinerat mjöl börjar bli omodernt, ger konkreta tips på hur man med små förändringar kan göra sin mat mer smakrik och mättande samt ge kunskap om skillnader mellan kulturspannmål och modernt spannmål, gluten och gluten. Podden har gäster som bagare, odlare, ölbryggare och medicinsk expertis. Du hittar podden i Podcast och på Spotify. In och lyssna!