Warbro Kvarn fyller 20 år! Vi släpper en podd!


Vi firar 20 år!

Mycket har förändrats sedan 2002 när vi startade, uttryck som ”surdeg”, ”ekologiskt” och ”dinkel”  hade inte den betydelse och kännedom som dom har idag. 

Men det var då vi startade Warbro kvarn! Tillsammans med svenskarnas intresse för mat som är hållbar för både miljö och människa har vi växt och blivit till det företag vi är så stolta över idag, och det hade inte varit möjligt utan alla er kära kunder, följare och kollegor. Tack!!

Med anledning av vårat jubileum släpper vi vår egna podd, Mjöl & Brödpodden, och den 27 januari släpps dom tre första avsnitten. Podden kommer bland annat gå in på varför vitt, raffinerat mjöl börjar bli omodernt, ge konkreta tips på hur man med små förändringar kan göra sin mat mer smakrik och mättande samt ge kunskap om skillnader mellan kulturspannmål och modernt spannmål, gluten och gluten. Podden kommer ha gäster som bagare, odlare, ölbryggare och medicinsk expertis. Du hittar podden i Podcast och på Spotify. 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till Warbro Kvarn

Vi har tekniska problem med vår hemsida.

Är du bageri, café, grossist eller liknande. Kontakta oss på 0730-34 39 88 eller order@warbrokvarn.se

Är du privatperson, välkommen till vår webbshop KLICKA HÄR