Produkt:

Emmer hel kärna

Vår ekologiska emmer hel kärna kokar vi i cirka 35 minuter och äter istället för ris,blandar i en sallad för mer matigt resultat, eller i bröddegen. Kärnorna är också goda att marinera med balsamvinäger, eller koka i buljong. Rör man ner lite honung och malen kanel eller kardemumma med frukt eller bär, så är snart den mättande fruktsalladen klar. Alla hela kärnor har lågt GI. Koka gärna en stor sats och frys in i mindre portioner.

Till webbshopen

Produktbeskrivning

Innehåll: Hela kärnor av emmer
Ursprungsland: Sverige
Förpackningsstorlekar: 25 kg/säck

Näringsvärde, genomsnitt för 100 g
Energi 1470 kJ / 350 kcal
Protein 14 g
Kolhydrat 68 g
varav sockerarter 6 g
Fett3,5 g
varav mättat fett 0,3 g
Fiber 12 g
Salt 0
Innehåller gluten