Vilka är vi?

Vi har arbetat professionellt med mat på olika sätt under decennier. Vi har olika bakgrund, men gemensamt för oss är att vi delar samma brinnande intresse och passion för ekologisk mat och dryck.

Kerstin Björklund

Kerstin Björklund är spindeln i nätet. Hon säljer, administrerar, håller i kundkontakter och produktutveckling. Kerstin sitter också med i Svenska Dryckesakademien.

Thomas Björklund

Thomas Björklund är VD och huvudansvarig för råvaruproduktionen: odlingsrådgivning, lagring och skalning av spannmålen. Thomas sköter också kontakten med våra odlare. Thomas och Kerstin är gifta sedan 30 år.

Lyndsay Björklund

Lyndsay Björklund är kund och försäljningsansvarig för malt. Med sitt kanadensiska ursprung står hon även för internationella kontakter och export. Lyndsay är sonhustru till Thomas och Kerstin.

Kerstin Eriksson

Kerstin Eriksson är vår mjölnare sedan många år och platsansvarig i kvarnen.

Maud Brinckmann

Maud Brinckmann är vår Stockholmsutpost. Hon jobbar med försäljning och kundkontakter. Maud står på mässor samt håller i matdemonstrationer  i butiker. Maud är svägerska med Thomas och Kerstin.

Martin Lundkvist Warbro Kvarn

Martin Lundkvist  jobbar i produktionen och är mjölnarens högra hand. Han packar mjölpåsar, plockar ihop ordrar och sköter våra virvelkvarnar.

Åsa Kjellin Warbro Kvarn

Åsa Kjellin är vår siloansvarige. Hon ser till att mjölnaren får in spannmål till kvarnen att mala och flinga, samt korn till maltanläggningen.

Erik Karlsson Warbro Kvarn

Erik Karlsson är ansvarig för maltproduktionen. Han hoppar också in i kvarnen och silon när det behövs.

Sara Ekberg Warbro Kvarn

Sara Ekberg jobbar deltid i kvarnen med packning av mjöl, och ansvarar för vår gårdsbutik. Sara är sambo med Erik.

© Copyright 2017 – Warbro kvarn - info@warbrokvarn.se - 0730-34 39 88