Vilka är vi?

Vi har arbetat professionellt med mat på olika sätt under decennier. Vi har olika bakgrund, men gemensamt för oss är att vi delar samma brinnande intresse och passion för ekologisk mat och dryck.

Kerstin Björklund

Kerstin Björklund är delägare och gör lite av varje. Hon sköter certifieringar, håller i utbildningar och föreläsningar samt produktutveckling. Kerstin sitter också med i Svenska Dryckesakademien. Kerstin och Thomas är gifta sedan många år.

Thomas Björklund

Thomas Björklund är delägare, VD och huvudansvarig för spannmålsproduktionen.  Thomas sköter också kontakten med våra odlare, samt råvaruplaneringen.

Lyndsay Björklund

Lyndsay Björklund jobbar huvudsakligen med malten – planering och försäljning. Hon sköter också ekonomifrågor och budgetarbete. Med sitt kanadensiska ursprung sköter hon även våra internationella kontakter. Lyndsay är sonhustru till Thomas och Kerstin.

Kerstin Eriksson

Kerstin Eriksson är vår mjölnare sedan många år och platsansvarig i kvarnen.

Maud Brinckmann

Maud Brinckmann är vår Stockholmsutpost, delägare och en av grundarna. Hon är försäljningsansvarig, och är den som oftast svarar i vår telefon.  Maud står på mässor samt håller i matdemonstrationer i butiker. Maud är svägerska med Thomas och Kerstin.

Martin Lundkvist Warbro Kvarn

Martin Lundkvist  jobbar i produktionen och är mjölnarens högra hand. Han packar mjölpåsar, plockar ihop ordrar och sköter våra virvelkvarnar.

Åsa Kjellin Warbro Kvarn

Åsa Kjellin är vår siloansvarige. Hon ser till att mjölnaren får in spannmål till kvarnen att mala och flinga, samt korn till maltanläggningen.

Erik Karlsson Warbro Kvarn

Erik Karlsson är ansvarig för maltproduktionen. Han hoppar också in i kvarnen och silon när det behövs.

Sara Ekberg Warbro Kvarn

Sara Ekberg jobbar deltid i kvarnen med packning av mjöl, och ansvarar för vår gårdsbutik. Sara är sambo med Erik.

© Copyright 2017 – Warbro kvarn - info@warbrokvarn.se - 0730-34 39 88