PERSONAL


[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Vilka är vi?

Thomas Björklund

Thomas Björklund är delägare, grundare, VD och huvudansvarig för vår verksamhet och all vår produktion. Thomas jobbar mycket med forskning och utveckling och är involverad i flera spännande Food Tech-projekt.

Per Fredriksson är vår produktionschef och den som samordnar produktionens olika led. Från utsäde som ges till våra odlare till färdiga produkter. Per har råg som favoritgröda. Han säger ”Råg är en supergröda. Tacksam att odla och god i min müsli”.

 

Erik Karlsson Warbro Kvarn

Erik Karlsson är ansvarig för maltproduktionen och jobbar mest i mälteriet. Erik är sedan tidigare utbildad kock och vi är bortskämda med hans goda bröd.  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 

Maud Brinckmann

Maud Brinckmann är en av våra grundare och även delägare i Warbro Kvarn. Maud är säljare och den som hjälper alla kunder med beställningar och kunskap kring våra produkter. Maud är också den som står på mässor eller håller i matdemonstrationer. Maud är oerhört duktig på att baka och brinner för ta tillvara på sådant som finns i naturen.

Martin Lundkvist Warbro Kvarn

Martin Lundkvist  jobbar i produktionen och är mjölnarens högra hand. Han packar mjölpåsar, plockar ihop ordrar och sköter våra virvelkvarnar.

Ida Lindberg Klausen är vice vd med fokus på försäljning. Ida är den man ska vända sig till om man är intresserad av vår malt.   [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Välkommen till Warbro Kvarn

Vi har tekniska problem med vår hemsida.

Är du bageri, café, grossist eller liknande. Kontakta oss på 0730-34 39 88 eller order@warbrokvarn.se

Är du privatperson, välkommen till vår webbshop KLICKA HÄR